Vi är i Siem Reap nu

Nu är (nästan) alla lärare på plats i Siem Reap, 15 lärare från tre olika länder. 15 lärare med fantastiska erfarenheter, kunnande och kompetens. Vi väntar in en deltagare till som kommer att jobba bland annat med lärare på en skola för blinda.

Idag träffar vi de tolkar vi ska jobba med samt de lärare som deltog förra året i programmet här i Kambodja. De lärarna berättar då hur de har kunnat använda sig av de metoder de fått med sig, hur de har utvecklats genom den handledning/coachning de har fått av TAB-lärarna samt hur de tänker att de ska jobba vidare utifrån detta.

Förmiddagen idag ägnas av de flesta av oss åt förberedelser inför mötet idag och inför starten på onsdag. Så fortsatt följ oss här på vår hemsida och facebook. IMG_2920
Mappar med skrivböcker och pennor till deltagarna. Vatten till handledningsträffarna.

Team Khnar School har förberett sina paket till lärarna. (foto Annika Sundström)

 

Publicerad av Anna

Jag heter Anna. Jag är lärare för år 7-9 i so och engelska. Jag är inte bara lärare. Jag är volontär och var med och grundade Teachers Across Borders Sweden 2010. TAB Sweden jobbar med att ge lärare i Kambodja, Myanmar och Kenya fortbildning i metodik, undervisningsmodeller och pedagogik. Det är himla roligt.

Lämna ett svarAvbryt svar

Exit mobile version