Team Sanda Primary School

Nu är vecka 2 igång på Sanda Primary School. I år har vi förmånen att arbeta med alla 11 lärare, från baby class upp till årskurs 8.

Vi har haft workshops för lärarna med syftet att öka elevernas inlärning med hjälp av varierade undervisningsmetoder. Vi har även varit ute i klasserna och observerat alla lärare med efterföljande coachande samtal.

Vi är glada att se hur öppna både lärarna och eleverna är. De vågar testa nya undervisningsmetoder och gör det med glädje. Att arbeta med hela skolan verkar vara ett vinnande koncept, då vi märker att pedagogiska diskussioner och kollegialt lärande pågår mellan lärarna. Att arbeta med hela skolan har också öppnat upp till gemenskap och jämlikhet mellan lärarna – de talar samma språk.

Lovisa, Karin och Mikaela

Publicerad av Anna

Jag heter Anna. Jag är lärare för år 7-9 i so och engelska. Jag är inte bara lärare. Jag är volontär och var med och grundade Teachers Across Borders Sweden 2010. TAB Sweden jobbar med att ge lärare i Kambodja, Myanmar och Kenya fortbildning i metodik, undervisningsmodeller och pedagogik. Det är himla roligt.

Lämna ett svar

Upptäck mer från Teachers Across Borders Sweden

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa