För företag

Hjälp barn till ett bättre liv och visa att ert företag tar socialt ansvar och arbetar med CSR.

Teachers Across Borders Sweden jobbar med att stötta lärare i Kambodja, Kenya och Myanmar. Varje år reser svenska lärare till Bagan (Myanmar), Siem Reap (Kambodja) och Wagwe (Kenya) för att dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper till våra burmesiska, kambodjanska och kenyanska kollegor. Vi delar med oss av idéer och tips om hur undervisningen kan utvecklas så att barn och ungdomar i dessa länder får en bättre utbildning.
img_6636

 

Vill ert företag vara en del av vårt arbete? Det finns flera sätt för ert företag att stödja vårt arbete. Ni kan bli samarbetspartner och finansiera ett program som ni själva är med och väljer. Till exempel kan ni hjälpa oss utrusta skolan i Bagan i Myanmar med cd-spelare och inspelat material eller ge en kambodjansk lärare i Siem Reap möjlighet att delta i en veckas workshop.

 

Alla bidrag är lika viktiga. Allt stöd är viktigt och att ge en enskild företagsgåva gör stor skillnad. Vi använder pengarna där de behövs som mest.

 

Ert bidrag gör långsiktig skillnad för barnen i Kambodja, Kenya och Myanmar. Genom ert CSR-arbete ger ni en signal om vad ni som företag står för och värderar. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

%d