På plats

Så här första dagen finns inte så mycket att säga om vad vi gör. Mer än att det är så roligt när folk droppar in lite då och då. Truppen samlas, det dyker upp folk från olika hörn i världen och även om vi aldrig träffats förr så är det som att vi ändå känner varandra sedan länge. Det här är ytterst kompetenta och professionella lärare. Några av de bästa som våra länder har tror jag utan att överdriva allt för mycket.Imorgon ska vi träffa tolkar, samarbetsorganisationer, kambodjanska kollegor och varandra. Vill ni följa ett vinnande lag i sommar är det TAB Siem Reap 2016 som ska följas. 

En tredjedel av vinnarlaget: fr v Petteri, Anna Ö, Patricia, Marie:


Uppladdning inför kommande veckor

Fr v, Johan, Petteri:

En tanke på “På plats

  1. Vad härligt!
    Ser fram emot att följa arbetet hemifrån, även om jag förstås hellre hade varit där med er.
    Lycka till, och ha kul!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: